Online Adverteren

Wil je online adverteren? Wij beschikken over een gigantisch eigen advertentienetwerk en hebben de nodige kennis in huis over adverteren in zoekmachines (SEA) of op de sociale media.

Eigen Advertentienetwerk

RTX Media is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het maken en uitbaten van populaire websites en handelsgidsen. Wil jij op een van onze sites adverteren? Dat kan neem gerust contact met ons op.

SEA: Adverteren in Google

Wil je snel scoren in Google en heb je geen geduld om te wachten tot je SEO strategie eindelijk vruchten afwerpt? Dan kan je ook adverteren in de zoekmachines, bijvoorbeeld met Google Adwords. Een activiteit die ook wel SEA genoemd wordt (Search Engine Advertising). Interesse? Contacteer ons voor meer informatie.

Adverteren op de sociale media

Nog een andere optie is adverteren op de Sociale Media, bijvoorbeeld op Facebook of Linkedin. Mensen die gebruik maken van de Sociale Media hebben vaak meer tijd dan mensen die dingen zoeken in Google. Daardoor is de kans ook wat groter dat jouw advertentie opvalt.

kimpittoors
Over Kim Pittoors

Oprichter van RTX Media & Nethit. Webdesigner, SEO specialist en Usability Freak. Gek op Linux en verslaafd aan scoren in Google.